13. nov, 2016

Väntan

Jag sitter och väntar på att snön skall tina bort och mina försyndelser skall komma i dagen. Det gäller att stålsätta sig. Under tiden funderar jag av och till på ett och annat, mest annat. Kommer på att jag nog kommer att sakna snön trots allt, det är så himla vackert med snön som liggerpå kvistar och grenar. Magnolians knoppar gör sig fantastiskt en så'n här vinterdag fast egentligen är det bara mitten av november så det är höst. Funderar också på hur det kommer sig att jag numer får in så många skräpmail på mitt konto trots att det är inställt på exclusivt, som är den högsta nivån på filtret. Det kommer dessutom in mail som inte går att blockera för de har "icke godkända adresser"! Man kan ju undra varför de då släpps igenom av systemet. Det är mycke det där med ettor och nollor.

Apropå nollor - så var det nazistdemonstration i huvudstaden i går. Att de aldrig lär sig! Den nionde november var det kristallnattens minnesdag. De som demonstrerar måste ha lika dåligt filter på inlärningssystemet som systemet som släpper igenom olagliga adresser. Det är definitivt inte inställt på högsta nivån. 

Annars - finns det också små saker att glädja sig åt. Ja inte USA-valet, men på Trädgårdsamatörernas facebooksgrupp publicerar Annica Alvén bilder och kommentarer på frölistan.  Villken rikedom! Man blir lycklig och samtidigt lite olycklig för man kan ju på intet sätt dra upp från frö alla de skönheter som visas. Men hon gör en kulturgärning får man säga.